fbpx

Η AtLife Υποστηρικτής στη διοργάνωση του Α.Ο. Διονύσου Ακαδημία Τένις Andreas Fikas για τα 20 χρόνια αθλητικής παρουσίας του Συλλόγου

Η AtLife Συμπληρώματα διατροφής με ιδιαίτερη χαρά συμμετείχε ως υποστηρικτής στην εκδήλωση του Α.Ο. Διονύσου Ακαδημία Τένις Andreas Fikas για τα 20 χρόνια αθλητικής παρουσίας του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 2 Ιουνίου 2024, στην A.Ο. Διονύσου Σχολή Τένις – Andreas Fikas Coaching Team. Η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος κόσμου τιμώντας την ιστορία και τις δράσεις του Συλλόγου. Περιελάμβανε ομιλίες, παρουσιάσεις και βραβεύσεις οι οποίες προσέφεραν ενημέρωση και ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους. Την επετειακή εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η κα Χριστίνα Πετσιάβα.

Η AtLife Συμπληρώματα διατροφής αναγνωρίζοντας την αξία της υγείας και της ευεξίας, στάθηκε δίπλα στον Σύλλογο, προσφέροντας συμπληρώματα διατροφής στους συμμετέχοντες. Η AtLife δεσμεύεται να συνεχίσει να υποστηρίζει αθλητικές διοργανώσεις και να προάγει έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής AtLife αναπτύχθηκε για να απολαμβάνετε τη ζωή κάθε στιγμή με σύμμαχο την επιστημονική καινοτομία, τη δύναμη της φύσης και τη τεχνογνωσία μας 100 χρόνια δίπλα στον άνθρωπο.

Η φαρμακευτική εταιρεία Πετσιάβας Α.Ε. ιδρύθηκε το 1920 και είναι μια από τις ισχυρότερες και πιο ιστορικές εταιρείες στην Ελληνική Αγορά. Η Petsiavas S.A. θέτοντας ως προτεραιότητα τη συνεχή μέριμνα και φροντίδα για την υγεία και την ευημερία και σταθερά προσανατολισμένη στην καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη προτείνει συνθέσεις, που συμβάλλον σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ανακάλυψε μαζί μας τη ζωή στα καλύτερα της!

Επικοινωνήστε μαζί μας